2010. szeptember 13., hétfő

2010. szeptember 8., szerda

Hírek

- A BURNING HATE hamarosan új albummal jelentkezik, amely az OPOS-RECORDS gondozásában lát majd napvilágot.

- A BRAINWASH is új lemezt szeretne, de ők még csak a tervezgetésnél, valamint 1-2 elkészült dalnál tartanak.

- A MOSHPIT ismét énekes cserén van túl. Most a BRAINWASH-ból már ismert Major Williams lett a frontember ebben az NSHC formációban is.

- A hazai PURE WARFARE sajnos még mindig dobost keres, hogy fellépő képessé válhasson a banda, viszont a stúdiómunkálatokat ez nem gátolja. Így gőzerővel készülnek, hogy a különböző felkéréseknek eleget tegyenek!

- A sógoroknál ritkán volt NS buli, de ha sikerült összehozniuk, akkor is kizárólag RAC/Oi koncertek kerülhettek szóba, feltéve ha a nagytestvér nem keményített be. Idén nyáron végre megtört a jég: egy nyilvánosan kiplakátozott NSHC bulira került sor, ahol olyan kiváló bandák tolták a talpalávalót, mint a DAILY BROKEN DREAM, PAINFUL LIFE, stb.! Mivel meghirdették, hogy ez egy durva metal/hardcore buli lesz, ezért el is jöhetett bárki, akit érdekel ez a zenei stílus. Voltak is bőven érdeklődők, mert ezúttal nem ijesztette el őket a ZOG. Csak így tovább, reméljük még sok ilyen kiváló rendezvényt sikerül összehozniuk szomszédainknak!

Onogur koncert

A nagykanizsai ONOGUR, végre rászánta magát a bemutatkozásra, aki kedveli a metált, bátran utazhat egy picit miattuk november 6-án!



Hetero Pride:




Egyeseknek talán ismerős ez a pár sor, amit néhány fiatal használt transzparensén a múlthétvégén egy megmozduláson :D

2010. szeptember 1., szerda

Hate Firm NSHC

Grindrise fest vol. 4.

Save Our Land


Mióta nincs Konkwista 88, azóta Adam több különböző stílusban is próbálkozik. A HC projectjével folyamatosan dolgozik, s különböző kiadóknál évről-évre jön egy-egy korong. Hamarosan ismét egy új lemezre készül, amely várhatóan még kiforrottabb lesz, mint az eddigiek. Mindig jó zenészeket gyűjtött maga köré a tehetséges frontember, s ez most sincs másképp, lassan beérik ez a banda is. Azt sajnálom csak, hogy élőben nem tesztelhettem még .