2010. október 29., péntek

HC FASCHING

Németországban az NSHC brigád maskarás bulira invitálja a mosh bajnokokat, ahol fel is lép jópár hazai kedvenc, valamint a tengerentúli segítséggel dolgozó FEAR RAINS DOWN is! Megéri utazni még Magyarországról is egy ilyen felhozatalért!

Fuck Your Society!

Ugyanezen a napon a német NSHC Olaszországban is képviselteti magát! A PAINFUL AWAKENING látogat el talján testvéreinkhez, hogy ott is megmutassák milyen a kompromisszummentes NSHC!

II. Full of Anger

Debrecenben második alaklommal rendezi meg a Terranis Production lelkes csapata ezt az underground metal csemegét :D Reméljük még sok ilyen kiváló rendezvényhez lesz szerencsénk a jövőben is!

2010. október 27., szerda

Hírek

- Aki Budapesten egy unalmas csütörtök éjszakára készült október 28-án, azt csak bátorítani tudom, hogy látogasson el a Tűzoltó utca 22-ben lévő Tündérgyárba, mert ezen az estén a soproni DRAWING igazi tökös HC-ját tesztelheti, mindössze 500 Ft-ért. Na és ha ez esetleg nem lenne elég, akkor lesz még ezen az estén itt: DON GATTO, IGOR, HARVESTER is!

2010. október 24., vasárnap

Hírek

- Több olasz NSHC zenekar is a gyors felbukkanás után süllyesztőbe került. A BLIND JUSTICE szerintem az egyik legtehetségesebb ifjonc, már-már azt hittem eltűnnek ők is, de ismét láthatjuk őket :D Remélem jön a következő korong is hamarosan!




  - Október végén Németországban egy kiváló zenei csemegére invitálják az érdeklődőket! Itt aztán megkapja mindenki a magáét, s ami a blog olvasóitleginkább érdekelheti, lesz fincsi régisulis hárdkór, meg ütős NSHC is!!!



-YEEEEEE! Na, erre a flyerre vágytam már 2008 decembere óta! Akkor ugyanis a VK rendezőség nagyon patent bulit hozott tető alá, olyan bandákkal, mint: PATH OF RESISTANCE, VOICE OF JUSTICE, MUTILATED TRUTH, STILL BURNIN’ YOUTH, BEFORE THE WAR, stb.(9! kiváló zenekar). Tavaly decemberben pedig hiába áhítoztunk, nem csak ehhez hasonló felhozatal, de semmi nem történt, ami méltó folytatása lehetett volna ennek, vagy az előtte megszokott Fehér Karácsonyoknak. Most viszont végre úgy tűnik ismét valami izgalmas móka van kilátásban decemberben.

2010. október 12., kedd

Hírek

- A Black Shirt Records oldschool hardcore favoritja a NO PRISONER következő anyagával ez év decemberében jelentkezik. Reméljük sikerül hozniuk az előző anyag színvonalát, mert nagyon ígéretes kezdet volt J

- Október 16-án Gyöngyösön ingyenes FEKETE MAMBA koncert lesz, október 22-én pedig Sopronban szintén ingyenes DRAWING buli!!!

- Október 30-án egy görög NS partyra látogat el a MOSHPIT & BRAINWASH delegáció.