2011. április 20., szerda

2011. június 18.

Sokunk számára a ’90-es években a BED és a H8 MACHINE mellett a BFG project bandája a PLUNDER AND PILLAGE volt a hate core kedvenc. Sajnos két albumuk megjelenése után eltűntek, egészen mostanáig semmi életjelet nem kaptunk róluk. Június 18-án viszont újra színpadra lép a legendás banda! Sajnos Ohio elég messze van, de bízzunk benne lesz majd esetleg európai pusztítás is!

Április 30. – S.T.S.F.

Szegeden a Club Noirban lesz április 30-án a SOUTHLAND THRASH SQUAD FEST. Fellép ezen az estén a német EURE ERBEN (a legendás DARKNESS zenekar tagjaival), a helyi MÖRBID CARNAGE, valamint Horvát országból a WARHEAD.

2011. április 9., szombat

Május 14.

Természetesen 2011-ben is lesz 1-2 TRR party. Az első ilyen jellegű rendezvény május 14-én lesz a Red Hellben. Nem alakult még ki a végleges összetétel, de egy biztos: ezen az estén mutatkozik be a nemrég alakult fővárosi BACKSTAB!

2011. április 15. Bolzano

Mióta a HFB jegelte a munkásságát, azóta alábbhagyott az addig nagy lendülettel működő olasz keményebb vonalas színtér. Kifejezett NSHC bulit nem is láthattunk mostanáig. Végre eljött az idő és reméljük ez még csak az első fecske! Jövő héten végre ismét ízig-vérig odavágós bulit hoznak tető alá a talján kollégák.

2011. április 5., kedd

LEVÉDIA demo

Hamarosan megjelenik a LEVÉDIA (ERDÉLYI NSHC) zenekar „Tiszta égbolt” című első demoja, amelyen 5 új dalt hallhatunk a srácoktól.

NS SXE Hungary

Mikor a 2000-es évek elején a CSONTFEJ elsőként a hazai NS színtéren bemutatta a SXE életformát, egyfajta választási lehetőséget ajánlva ezzel a fiatalságnak, még süket fülekre talált a mondandójuk. Úgy látszik egy évtizednek kellett eltelnie, hogy NS aktivisták ráébredjenek ez a pozitív út egy nagyszerű alternatíva számunkra. Támogassátok munkájukat, legyetek ti is zászlóvivői a pozitív életmódnak!

Május 1.

Idén május 1. nem minden orosz srácnak a sör-virsli kombináció élvezetét jelenti majd. Az OUTLAW HEROES STANDING és az őket támogató crew fog sokak számára ezen az estén ízelítőt adni a „mosh or die” hozzáállásból. Csak keményen!