2012. június 29., péntek

2012. június 30.

Kőkemény partyra invitálja a nagyérdeműt ezen a napon a három amcsi halálmetál csapat.


2012. július 3.

A the Sharon Tate ismét villant egyet, akit érdekel ezen az estén még lesz azért rajtuk kívül más csemege is…


2012. július 16.

Egy hamisítatlan crossover party várja ezen az estén a nagyérdeműt az A38-as hajón. A legendás Dirty Rotten Imbeciles mellett a bostoni Cruel Hand, valamint két hazai csapat, a Bandanas és a Jack fáradoznak majd azon, hogy az egybegyűltek ne unatkozzanak.

Italian Hardcore History (2012.10.27.)

Az egyre intenzívebb olasz NS hardcore színtér kezd ismét magára találni. Hamarosan megjelenik a Still Burnin’ Yoth nagylemeze, melyet ezúttal is a Black Shirts Records gondoz. A lemezmegjelenést ünneplő koncertre pedig még 5 talján NSHC csapatot prezentál a kiadó. Tehát minden kétséget kizáróan érdemes lesz ellátogatni erre az estére azoknak, akik kedvelik az olasz színtér keményebb vonalas csapatait is!


2012. június 12., kedd

Still Burnin’ Youth – New Album

2012-ben új albummal jelentkeznek az olasz cimbik! Mintha csak tegnap lett volna, mikor első anyagukat hallgattam, s az jutott eszembe: itt egy újabb banda, akik picit másolni szeretnék a HFB-t, de nem megy még nekik… Közben eltelt néhány év, adtak ki egész jó anyagokat, csináltak sok jó bulit, most pedig hamarosan az 5 éves fennállásukat ünneplik egy új lemezzel. Rengeteget fejlődtek, s ha lehet nekik hinni, akkor egy igen jó új cuccot kapunk hamarosan tőlük.


2012.06.30. – a Facekick Blast bemutatja

Egy ismerősöm küldte ezt a koncertre invitáló flyert. Biztosított róla, hogy hangulatos kis buli lesz, de sajnos nem tudott semmilyen formában kép, vagy hanganyagot mutatni a két fellépő csapatról. Így csak azt mondhatom, akinek az érdeklődését felkelti, vagy épp ráér aznap este, és van 200 Ft-ja, az tesztelje.


2012. június 6., szerda

HARDLINE FEST 2.

avagy így mulatnak az orosz kollégák:

Nadír: Exitus

Megjelent a zenekar új soralbuma, 9 vadonatúj dallal. Ezúttal sem változtattak a bevált recepten a srácok, tehát a myspace oldalukról is letölthető a teljes anyag.