2013. január 19., szombat

The beast among us

A Levédia tagságában bekövetkezett változásról számoltunk be nemrég, most pedig már a régóta tervezett névváltoztatásra is sor került. A továbbiakban THE BEAST AMONG US néven tevékenykednek az erdélyi srácok.


SBY tour

A nemrégiben új lemezzel jelentkező STILL BURNIN' YOUTH kiadójának segítségével egy laza kis turnét bonyolít mostanság, akit érdekel van még néhány dátum!


Benefit for Bill Hedal

Január 26-án a minesotai South Saint Paulban lévő Bugg's Barban lép fel 5 banda, mind a segítségnyújtás reményében. Különféle zenei stílust képviselnek ugyan a csapatok, de az indíttatás mindegyiküknél azonos!


Hatebreed tour 2013

Az amcsi HATEBREED hamarosan megjelenő új albumának lemezbemutató turnéját nyomatja brutálisan jó előzenekarokkal!


Autonome Nationalisten Tribute

Menő cuccok








2013. január 10., csütörtök

Levédia

Sajnos már egy ideje nem kaptunk életjelet az erdélyi NSHC csapattól, de most végre az a hír járja, hogy egy új gitáros érkezett hozzájuk, akivel hamarosan be is mutatkoznak a nagyérdeműnek! Kíváncsian várjuk, na és persze a régóta ígért bemutatkozó hanghordozót is!

This is Milano / Not LA

Az olasz NSHC színtér február 13-án Milanoba invitálja a műfaj kedvelőit. A két hazai kedvenc mellett az NS metalcore talán legnépszerűbb képviselőit látják vendégül, tehát a DRIZZA TORTI és a STILL BURNIN' YOUT mellett a német MOSHPIT lép fel a rendezvényen.


Unity is Strength

A Kék Yukban 10 zenekar lép fel ezen a mondhatni mini fesztiválon január 18-án. A tervezett menü szerint minden csapat 30 percet tölt a pódiumon. Az 1000 Ft-os belépő a helyszínen lefogyasztható!


Hatebreed: Put It To The Torch

A január 29-ére tervezett új Hatebreed album ( The Divinity of Purpose ) tervezett nyitódalára ( Put It To The Torch ) már el is készült a zenekar legújabb klipje.


2013. január 4., péntek