2013. május 16., csütörtök

BFG/AGGROKNUCKLE split CD

Sok év után ismét egy BFG split lemez jelenik meg hamarosan. Ezúttal előreláthatólag sajnos nem vadiúj dalokkal rukkolnak elő, hanem utolsó albumukról adnak oda néhány számot, amihez a japán Aggroknuckle dalait társítva kerül kiadásra Japánban ez a kétutas anyag. A közös munka folytatásaként pedig két koncert is lesz a felkelő nap országában.

2013.05.31. White Rex in Italy

A White Rex küzdősport rendezvénysorozat május 31-én Rómába látogat. Sikeres napot, jó küzdelmeket kívánunk nekik erre a napra!


R.I.P. Jeff!

Hamarosan új Brainwash album!

2013. május 8., szerda

Májusi koncertek

Számos klassz rendezvény várja az underground szerelmeseit Európa szerte.








2013. május 6., hétfő

2013. április 20. Csongrád

Aki Csongrádon és környékén már megunta a kommersz zenék és a minősíthetetlen "tehetségkutatók" által okozott ízlés sokkot, azoknak egy igazi felüdülést jelentett a helyi Klub Kioszban tartott zenés összejövetel. Sajnos egy kis kimaradással indult a buli, mivel az est főzenekara, az osztrák Give em Blood lett volna de sajnos lemondták a keleteurópai turnéjukat.

Így is maradt egy szép kis lista 4 hazai zenekarral, leginkább a modernebb hardcore/metalcore stílusban, de a Scorhed Earth személyében a death metal kedvelői is megtalálták a számításukat. Én a 3 'core bandát hallgattam végig, melyek közül elsőként a szegedi székhelyű All is Forsaken lépett a színpadra.
A közönség vevő volt a zenéjükre, bár itt a saját számokba csúsztak hibák, de gyorsan áthidalták ezeket. A Parkway Drive Carrion című dalára már telejesen rendbe jöttek a srácok és a közönség is. Érdemes lesz odafigyelni a szentesi Awaken Prometheusra, ők nemrég kezdtek neki a zenélésnek, ahhoz képest a színpadi mozgás és a hangzás is szép jövőt jósolhat a zenekarnak, ha kellően kitartóak. Úgy emlékszem 5-6 saját nótával álltak színpadra, valamint egy Parkway feldolgozással ( aminek én kifejezetten örültem, haha ) a Boneyards, itt már komoly mozgás alakult ki. Ezen felbátorodva kétszer is eljátszották ezt a tételt nekünk, amiért persze mi nagyon hálásan fogadtunk! Az estet a hódmezővásárhelyi Scream of the Temple zárta, akiket már volt szerencsém többször látni élőben, és azt kell mondjam egyre jobb műsort produkálnak! A listájukban csupán egy feldolgozás szerepel az amcsi Phineastól. Ezen kívül kizárólag saját számokat nyomnak magyar szöveggel, amik nem is akármilyenek! A frontember Gábor énekelt széken ugrálva, a dobszerkóról ordítva, a színpadon fekve... Csodálkoztam is, hogy bírja még szuflával?! Sajnos kevesen maradtunk már így a végére, de akik leléptek sajnálhatják, hogy lemaradtak! A koncerten is elhangzott ezért itt én is megosztanám a kislemezüket, amit szabadon letöltetővé tettek: http://www.mediafire.com/?uxc8oakb38vevno Hallgassátok meg érdemes!