2013. szeptember 18., szerda

2 Minutes Warning – Fictional Illness

Néhány szimpatikus buli szeptemberre




Fight Tonight

A német Rebel-Records egy új bakelit kiadvánnyal jelentkezett, a már hazánkban is megfordult igazi energiabomba Fight Tonight tolmácsolásában.


HFB tattoo




TANA DELLE TIGRI 5

Tana Tigri 2013 Fight Contest Roma – White Rex- Video Ufficiale

Earth Plague

Az underground metal horda bemutatkozó anyagát a Metal Ör Die Records adta ki. A műfaj szerelmeseinek erősen ajánlott!


Csongrád, 2013.07.28.

Drága Pol Pot megyénkbe látogatott az ex Nueva Etica tagokat számon tartó xMostomaltax,



 Először azt hittem valami viccféleség, hogy potom 500 forintért láthatjuk itt őket, de nem, szerencsére a hír valós volt. A zenekarról tudni érdemes, hogy masszív metalcore-t nyomnak militant vegan straight edge szellemiséggel ( az "ikszek" ugye nem véletlen szerepelnek a zenekar névben.) Aki beszélt angolul volt lehetősége társalogni, eszmét cserélni a zenekarral. Nagyon közvetlenek voltak, pólókat, lemezeket is hoztak, szóval korrektül fel voltak készülve a túrára! Nem hazudtolták meg a latin vérmérsékletet egy iszonyú erős, energiával teli koncertet nyomtak le a szűk magyar közönségnek (amit már sajnos megszoktunk). A publikum itt-ott mozgásba lendült, de a rekkenő hőség erősebbnek bizonyult, nagyrészt egy helyben állva néztük a müsort. A zenekar tagjai megállás nélkül nyomultak végig, na de ők ehhez is vannak hozzászokva. (haha) A koncert végén nem maradhatott el a szokásos fotózkodás, amit ha jól láttam a zenekar "roadja" követett el (gyanús, hogy a jó barát mindenhova elkíséri őket). A pózolás és némi bratyizgatás után végül elindultak... volna, ha egy magyar leányzó nem szól közbe. Ő ugyanis az énekest szerette volna ott marasztalni még, de a zenekar többi tagja finoman szólva ezt nem támogatta. (haha) Közhellyel élve egy igazi latinamerikai szappanopera alakult ki, de végül a sok lúd disznót győzött, és elindultak szállásuk felé a felvezetésünkkel, majd kisebb pihenő után útnak indultak a következő állomás Barcelona felé!

UI.: A koncerten fellépet két fiatal magyar zenekar rájuk nem tértem ki részletességgel, a SOTT-ra azért nem, mert már többször írtam róluk ezen az oldalon, a békés megyei Behind My Mind egyébként egy remek kis műsort adott elő de rájuk, majd egy lemezkritikán keresztül szeretnék bővebben kitérni!

Drawing – Zene, Család, Barátok, Hardcore lemez trailer 2013