2010. október 24., vasárnap

Hírek

- Több olasz NSHC zenekar is a gyors felbukkanás után süllyesztőbe került. A BLIND JUSTICE szerintem az egyik legtehetségesebb ifjonc, már-már azt hittem eltűnnek ők is, de ismét láthatjuk őket :D Remélem jön a következő korong is hamarosan!




  - Október végén Németországban egy kiváló zenei csemegére invitálják az érdeklődőket! Itt aztán megkapja mindenki a magáét, s ami a blog olvasóitleginkább érdekelheti, lesz fincsi régisulis hárdkór, meg ütős NSHC is!!!



-YEEEEEE! Na, erre a flyerre vágytam már 2008 decembere óta! Akkor ugyanis a VK rendezőség nagyon patent bulit hozott tető alá, olyan bandákkal, mint: PATH OF RESISTANCE, VOICE OF JUSTICE, MUTILATED TRUTH, STILL BURNIN’ YOUTH, BEFORE THE WAR, stb.(9! kiváló zenekar). Tavaly decemberben pedig hiába áhítoztunk, nem csak ehhez hasonló felhozatal, de semmi nem történt, ami méltó folytatása lehetett volna ennek, vagy az előtte megszokott Fehér Karácsonyoknak. Most viszont végre úgy tűnik ismét valami izgalmas móka van kilátásban decemberben.

Nincsenek megjegyzések: