2012. szeptember 30., vasárnap

HARDCORE CONTEST

HARDCORE CONTEST
BLACK SHIRT RECORDS 2012 – az idei év legnagyobb durranása az olasz NSHC színtéren!


Az alábbiakban pedig egy kis kedvcsináló köve tkezik a fellépő bandáktól:

Still Brunin' Youth
Hazánkban a 2008-as „H8 CORE WHITE X-MASS FEST”-en mutatkozott be, az akkor még csak mondhatni kezdő, első lemezes olasz NSHC banda.

Azon a bulin még nem soroltam volna őket a legjobb fellépők közé, de azóta eltelt 4 év, megjelent számos kiadványuk, most pedig a legújabb albumuk megjelenése alkalmából toborozta össze kiadójuk az összes hasonszőrű BSR bandát. Brucia ancora című alkotásuk előhírnökeként egy promo video:





No Prisoner
Az olasz Black Shirt Records egyik legjobb oldschool hardcore csapata a No Prisoner. Két albummal örvendeztetett meg minket ezidáig a talján banda, ízelítőnek itt egy kiváló anyag tőlük:




Green Arrows
Szintén a BSR kiadó által futtatott HC banda ez a bolzanói négyes, akik a műfaj metallal jócskán megtámogatott favoritjainak nyomdokaiban jár. Tehát őket a Hatebreed/Cataract vonalat kedvelőknek ajánlanám inkább. Ők is összedobtak már egy-két igen jó klippet, az egyik legfrissebb ezek közül:




Blind Justice
2011 októberében a szemfüles koncertlátogatók már csekkolhatták ezt a bandát fővárosunkban. Aki esetleg lekésett róluk, azok számára egy kis csemege:

Nincsenek megjegyzések: